RFSU med på rejsen

Når du skal ud at rejse, så er det vigtigt at have alt det nødvendige med. Mange af os glemmer dog at tage kondomer med, selvom de næsten intet fylder og er nemme at have i kufferten eller håndbagagen.

Dette kan have uheldige følger, da rigtigt mange af os er seksuelle aktive på ferien. Når man først kommer til et andet land, så er chancen for man får købt nogle kondomer ikke særlig stor, da man har travlt med at nyde ferien.

Samtidig er produkterne i udlandet ikke altid lige gode, så selvom du skulle få købt ind, så kan du ikke altid være sikker på en god kvalitet. Tag derfor nogle gode danske kondomer med, som f.eks. de populære RFSU kondomer.

Kærlighed opstår på ferier

Når vi slapper af og holder ferie, så har vi tid og energi til at sænke paraderne, og her møder vi ofte en sød ferieflirt. Det er simpelthen for dumt ikke at have taget kondomer med, hvis man pludselig befinder sig på en dejlig ferie med en skøn partner.

Mange tager så chancen med ubeskyttet sex, men det kan både have uheldige følger, men det kan også ødelægge din ferie. Måske fortryder du den ubeskyttede sex kort efter, hvorfor du skal spekulere på dette resten af ferien, og stadig når du kommer hjem igen.

Det er virkelig nemt at undgå, du skal bare huske at pakke nogle kondomer. De fylder jo intet, og så er du fri for at lede efter kondomer i lokale butikker og apoteker.

Ikke alle udenlandske kondomer er lige gode

Selvom du er heldig at finde nogle udenlandske kondomer, så har de ikke altid den samme kvalitet som de danske. Det er meget forskelligt med myndighedernes kontrol af produkter, og jo mere uudviklet landet er, jo større risiko er der for nogle dårlige produkter.

Er du ude at rejse et fattigt og eksotisk sted, så bør du derfor ikke bruge deres kondomer. Samtidig kan du ikke være sikker på at kunne købe nogle, da religion af og til forbyder de almindelige butikker at sælge prævention.

Støt et godt formål med RFSU kondomer

Når du skal vælge kondomer til din rejse, så kan du med fordel vælge det store populære mærke, RFSU kondomer. Det er også kendt under navnet Profil, som er deres bedst sælgende model.

Det gode ved RFSU er den fantastiske kvalitet, samt at firmaet drives uden økonomisk gevinst for øje. Alt deres overskud går til prævention og oplysning i den fattige del af verden, så du kan støtte en god sag, når du rejser ud i den store verden.

Samtidig er deres kondomer ikke dyrere end de fleste andre modeller, firmaet er nemlig blevet så stort, at de har en masse stordriftsfordele. Folk vil nemlig gerne støtte op om det gode formål og de gode produkter, hvorfor det er et af de største mærker herhjemme.

Næste gang du skal på ferie, så husk at tage kondomer med. Selvom du ikke har tænkt dig at møde en partner, så har romantik det med at opstå på ferier.