Camelbak: specialister i drikkedunke

Når man er på tur, er det vigtigt at holde en god væskebalance og dermed have let adgang til væske undervejs. Camelbak er et amerikansk brand, der blev stiftet i 1989. Brandet blev det første brand nogensinde til at designe “hands-free hydration”, hvilket vil sige, at man fandt ud af at give idrætsudøvere mulighed for at drikke uden brug af hænderne. Dette revolutionerede den klassiske forståelse af drikkedunken, som var svær at bruge under træning og til konkurrence.

Let tilgængeligt væskeindtag med Camelbak

Du kender måske allerede en klassisk Camelbak drikkedunk med den karakteristiske gummitud, der er nem at drikke af. Camelbak designer både rygsække med mulighed for væskeindtag direkte fra rygsækken og almindelige drikkedunke. Brandet har specialiseret sig i at give idrætsudøvere og andet godtfolk mulighed for at få nok væske i sig i løbet af dagen.

 

Når man skal på toptur i Norges fjelde eller på vandring i Spaniens bjerge, er det vigtigt med en god, ergonomisk rygsæk, der kan give din ryg de bedste betingelser undervejs. En Camelbak rygsæk kan opbevare det mest nødtørftige på din tur, og samtidig har du med væskeslangen mulighed for at drikke vand uden at skulle åbne taske og tage drikkedunken frem. Den populære Camelbak Hydrobak rygsæk er topidrætsudøvernes favorit, og skal du på en fysisk krævende tur, kan denne rygsæk være løsningen.

Den ikoniske og enkle Camelbak Eddy

Den nok mest ikoniske Camelbak drikkedunk er Camelbak Eddy. Camelbak Eddy er en stor drikkedunk, der rummer 0.75 L., og den har et godt og behageligt mundstykke, der er nemt at drikke af. Som outdoor-person vil du vide, at det skal være nemt at komme til drikkedunken undervejs på turen, og har du ikke en Camelbak Hydrobak, kan du spænde Eddy-flasken på din rygsæk med en karabinhage. Eddy har en plastik “løkke”, der både er nem at holde i og kan kobles til din rygsæk.

 

Brug Camelbak til løb, hvis du vil fremme din performance. Når man befinder sig på et relativt højt niveau idrætsmæssigt, bliver det pludselig afgørende med godt udstyr, der kan være med til at gøre dig og din form endnu bedre. Skal du derimod træne dig op til en længere vandretur eller optag til militæret, er der bestemte krav, der gør sig gældende.

Camelbak i militæret – den bedste comrade

I militæret kan det kræves, at du kan løbe med et bestemt antal kilo på ryggen – test det med en Camelbak rygsæk, hvor du har let adgang til væske undervejs. Når man skal ud i det fri, er Camelbak for mange den naturlige følgesvend, fordi produkterne herfra er slidstærke og funktionelle til livet i det fri.

 

Brandet tilbyder en helt unik og særlig linje af produkter til brug i militæret, og den har navnet Camelbak Militær. Camelbak Militær er en række af tasker og produkter i naturfarver – alle med de klassiske funktioner fra Camelbak. Blandt flaskerne i militær-linjen finder man også en vand-”purifier”, som kan rense det vand, man finder undervejs på sin tur.