Giv kaffe og te i værtindegave

Er man blevet inviteret på middag hos et par eller en person vil man altid være nødt til at have en eller anden form for værtindegave med. Selvom navnet antyder, at det udelukkende er til kvinder at man giver værtindegaver så kan det dog også sagtens være til mænd. For det er blevet mere og mere almindeligt, at mænd også laver mad og inviterer på middag, og de skal selvfølgelig heller ikke snydes for en værtindegave. Man kan blandt andet give lækker te eller kaffe i værtindegave, i hvert fald hvis det er noget, som værtspersonen kan lide.

En lækker kaffe med en historie bag

At gå ned i supermarkedet og købe en pose kaffe er der ikke noget særlig spændende ved hvis man er på udkig efter en lækker kaffe at give i værts- eller værtindegave. Der er nemlig ingen historie forbundet hermed, hvorfor der ikke er så meget at sige om kaffen når man endelig giver den. Der er absolut intet personligt ved denne kaffe, hvorfor man bør købe sin kaffe på en anden måde. Man kan finde mange unikke butikker rundt omkring i landet, hvor man kan købe kaffe fra eksotiske lande. Ofte kan man endda høre ekspedienten snakke om et børnehjem, som bliver støttet med de penge, som bliver betalt for kaffen eller lignende. På den måde har man en langt mere interessant historie at fortælle til værten eller værtinden, som skal tage imod gaven.

Te fra de oprindelige ”telande”

Det bedste sted man kan købe kaffe og te er i de lande, hvor de rent faktisk laver det pågældende te eller kaffe. Er man således på ferie i Sri Lanka bør man købe en masse te med hjem for på den måde at give det i gaver. For så har man næsten te nok til samtlige af de middage man skal til det pågældende år og på den måde behøver man ikke at tænke på hvordan man kan finde personlige gaver med te og kaffe. Er man derimod i Colombia eller lignende vil det være meget mere oplagt at købe kaffe da det netop er et af de steder, hvor man i allerhøjeste grad laver og producerer kaffe til hele verdenen. Med kaffe og te fra de to steder oplever man i hvert fald ikke at løbe tør for kaffe og te og man vil tilmed glæde mange mennesker med personlige gaver.