Ammepuden er vigtig på din ferie

Ferien nærmer sig, og hele familien er ved at være klar til at tage afsted. Der er altid en grund til at tage på ferie, men i år er der en ekstra grund: Du har en nyfødt baby, og du har brug for at koble fra og nyde jeres første tid sammen. Når du har pakket tøj, bleer, sko og hvad der ellers er brug for, er der en sidste ting, der kan gøre det hele lettere under ferien. Det er din ammepude. Når du har en ammepude med på ferie kan du let amme uden at belaste arm og ryg. Ferie handler om at slappe af, ikke om at få ondt i kroppen af noget så dejligt, som at give din nyfødte den næring, baby har brug for. Den gode stemning er vigtig for både mor og barn, og især når det gælder amning.

Slap af med din ammepude

Du skal huske, at ferier er til for at koble fra og være i nuet. Det er særligt vigtigt, når du har et spædbarn, som skal med på ferien. Der er altid overraskelser, behov for søvn, gråd og amning, som tager mere tid end du regnede med. Sørg for, at få glæde af ferien og tiden sammen. Når du får den rette søvn, benytter en ammepude og generelt gør det så let og komfortabelt som muligt at rejse med baby, skaber du de gode minder, som ferier handler om. Uanset om du skal udenlands eller besøge familie og venner, vil du blive glad for, at have din ammepude med. På den måde er du ikke afhængig af, at sidde i din yndlingsstol derhjemme, eller om der er en passende pude i nærheden. Baby skal have en god oplevelse med at indtage den vigtige mælk, og her kan ammepuden gøre det mere behageligt og afslappet.

Ammepuden er et godt redskab

Glæd dig over, de redskaber du har til rådighed, for at gøre den første tid lidt lettere. Det er irriterende og frustrerende, at holde sig til halve løsninger, der ikke rigtigt fungerer. Du har nok at se til med din nye baby, og kun det bedste er godt nok til dig og dit barn. Med en ammepude af høj kvalitet kan I slappe af og have en god oplevelse i nogle af de vigtigste stunder. Mad skal være en god oplevelse, og med en god ammepude skaber du fundamentet for en god oplevelse med at indtage næring.