De rigtige shorts til ferien

Det kan være rigtigt svært at finde de rigtige shorts til mænd. Både moden og vejret skifter, og det som var perfekt i går passer hverken med vejr, vind eller trends i dag. Ikke desto mindre er der masser af fede shorts til mænd, og det handler om at finde ud af, hvad der passer din stil og dit behov. Skal du på ferie til Thailand er det ikke sikkert, at et par stramme denimshorts er behagelige. Her kan de være, at et par khaki shorts er mere behagelige at have på. Skal du til gengæld til stranden, er der tale om en anden type af shorts til mænd. Her er det mest behageligt – og tjekket – at gå efter et mere sporty look. – Især hvis du har tænkt dig at spille beachvolley eller på anden måde være fysisk aktiv.

Shorts til mænd i den rette pasform

Når du skal på ferie, handler det altså om at have de helt rigtige shorts med. Først og fremmest skal du tjekke op på, hvilken størrelse du bruger. Desuden skal du vide hvilken pasform, der passer til din krop. De fleste mænd er overbeviste om, at de er slimfit, og ender faktisk med at købe tøj der sidder forkert. Det gælder også, når det handler om shorts til mænd. De fleste mænd er medium fit, og det er ikke fordi man er tyk, det er fordi man har en helt normal form. – Deraf navnet medium. Hvis du ikke køber den rette størrelse eller pasform, ender du enten med noget, der er for stort, eller endnu værre: Et par shorts, der får dig til at se tyk og akavet ud, selvom du har en flot krop. Du skal altså huske at have styr på din størrelse og din facon, når du køber shorts til mænd.

Sporty shorts

Tidens trends går i mange forskellige retninger, fordi individualitet og personlig stil er i fokus. Generelt gælder dog, at de senere års trend med sportswear til hverdag holder. Det giver særligt god mening at gå efter et sporty look, når der er tale om shorts til mænd. Hvis du ikke er den sporty type, er der dog masser af andre muligheder. Du kan købe lange shorts eller provokere med rå shorts af denim. Du kan også vælge shorts, der er inspirerede af den klassiske herremode som jakkesæt. Endelig kan du køre street-stilen med store, baggy shorts. Der er masser af muligheder, når det gælder shorts til mænd.